Remont në nënstacionin e Delvinës, zonat dhe orari i ndërprerjes së energjisë

OSHEE njofton se për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin Delvinë, nesër, në datën 9 do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Delvinë dhe Sarandë:

Energjia elektrike do të ndërpritet nga ora 08:00 deri në orën 16:00 në këto fshatra:

Bajkaj, Vanë, Palavli, Vergo, Fushë Veri, Kakodhiq, Bashaj, Senic, Tatzat, Isak, Kalasë, Bamatat, Rusan, Stjar, Mavropull, Shijan, Karahaxh, Lefterhor, Kakodhiq dhe Varfaj