Rreth Saranda Web

Saranda Web është themeluar në vitin 2013 si një inisiativë me qëllim informimin, promovimin dhe mbrojtjen e vlerave turistike dhe kulturore të zonës së Sarandës, fillimisht nëpërmjet facebook dhe në prill të vitit 2016 me adresën e vetë në internet.

 

Misioni i Saranda Web:
Misioni i Saranda Web, është trajtimi i temave dhe problematikave me interes të lartë publik.
Media jonë ka angazhimin dhe vullnetin e plotë, për të ruajtur interesat e qytetarëve dhe qytetareve. Trajtimi dhe përcjellja mediatike e të vërtetës, pa devijuar nga ajo.

 

Shoqëria dhe vlerat që promovohen:
Saranda Web është e kujdesshme, në promovimin e vlerave të një shoqërie demokratike. Si një media serioze ka detyrimin të angazhohet në mbrojtje të zbatimit të ligjit, respektimit të të drejtave të cdo qytetari dhe qytetareje, në luftën kundër diskriminimit, kundër gjuhës së urrejtjes, steriotipeve gjinore, etnike etj.

 


NUIS M03720801L 

 

KONTAKT:
[email protected]

Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Twitter Saranda Web

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

Linktree sarandaweb

in sarandaweb

 

Saranda Web mbetet media më e ndjekur në zonën e Sarandës. Nga 20 mijë përdorues të rrjetit facebook, Saranda Web ndiqet në qytetin e Sarandës nga më shumë se 15,000 ndjekës ose 75% e përdoruesve.

 
RRETH SARANDA WEB NDJEKËSIT 3 QERSHOR 2024
RRETH SARANDA WEB NDJEKËSIT 3 QERSHOR 2024
 

Show Transparency Report

 

©SARANDAWEB - 2024 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.