Politikat e Cookies

Në lidhje me këtë politikë cookie

Kjo Politikë Cookie shpjegon se çfarë janë cookies dhe si i përdorim ato, llojet e cookies që ne përdorim, d.m.th., informacionin që mbledhim duke përdorur cookies dhe si përdoren ato informacione, dhe si të kontrollojmë preferencat e cookie-t. Për informacion të mëtejshëm se si i përdorim, i ruajmë dhe i mbajmë të sigurta të dhënat tuaja personale, shihni Politikën tonë të Privatësisë.Në çdo kohë mund të ndryshoni ose tërhiqni pëlqimin tuaj nga Deklarata e Cookies në faqen tonë të internetit. Mësoni më shumë rreth asaj se kush jemi, si mund të na kontaktoni dhe si përpunojmë të dhënat personale në Politikën tonë të Privatësisë.Pranimi juaj vlen për fushat e mëposhtme: sarandaweb.net

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël me tekst që përdoren për të ruajtur informacione të vogla. Ato ruhen në pajisjen tuaj kur faqja e internetit ngarkohet në shfletuesin tuaj. Këto cookies na ndihmojnë që faqja e internetit të funksionojë siç duhet, ta bëjë atë më të sigurt, të sigurojë përvojë më të mirë të përdoruesit dhe të kuptojë se si funksionon faqja e internetit dhe të analizojmë se çfarë funksionon dhe ku kërkon përmirësim. Si i përdorim cookies? Si shumica e shërbimeve në internet, faqja jonë e internetit përdor cookies të palëve të para dhe të palëve të treta për disa qëllime. Cookies të palëve të para janë kryesisht të nevojshme që faqja e internetit të funksionojë në mënyrën e duhur dhe ato nuk mbledhin asnjë nga të dhënat tuaja personale të identifikueshme. Cookie-t e palëve të treta të përdorura në faqen tonë të internetit janë kryesisht për të kuptuar se si funksionon faqja në internet, si bashkëveproni me faqen tonë të internetit, për të mbajtur të sigurt shërbimet tona, për të siguruar reklama që janë të rëndësishme për ju, dhe në të gjitha ju ofrojnë një përdorues më të mirë dhe të përmirësuar përjetoni dhe ndihmoni të shpejtoni ndërveprimet tuaja në të ardhmen me faqen tonë të internetit.

Çfarë llojesh të cookies përdorim?

Thelbësore: Disa cookies janë thelbësore që ju të jeni në gjendje të përjetoni funksionalitetin e plotë të faqes tonë. Ato na lejojnë të mbajmë seancat e përdoruesve dhe të parandalojmë çdo kërcënim të sigurisë. Ata nuk mbledhin ose ruajnë asnjë informacion personal. Për shembull, këto cookies ju lejojnë të identifikoheni në llogarinë tuaj dhe të shtoni produkte në shportën tuaj dhe të bëni blerjen e sigurt. Statistikat: Këto cookies ruajnë informacione si numri i vizitorëve në faqen e internetit, numri i vizitorëve unikë, cilat faqe të faqes së internetit janë vizituar, burimi i vizitës, etj. Këto të dhëna na ndihmojnë të kuptojmë dhe të analizojmë sa mirë funksionon faqja e internetit dhe ku ka nevojë për përmirësim. Marketingu: Uebfaqja jonë shfaq reklama. Këto cookies përdoren për të personalizuar reklamat që ju tregojmë në mënyrë që ato të jenë domethënëse për ju. Këto cookies gjithashtu na ndihmojnë të mbajmë gjurmët e efikasitetit të këtyre fushatave reklamuese. Informacioni i ruajtur në këto cookies mund të përdoret gjithashtu nga ofruesit e reklamave të palëve të treta për t’ju treguar reklama në faqet e internetit të tjera gjithashtu në shfletues. Funksionale: Këto janë cookies që ndihmojnë në disa funksione jo thelbësore në faqen tonë të internetit. Këto funksionalitete përfshijnë ngulitjen e përmbajtjes si video ose ndarjen e përmbajtjes së faqes në internet në platformat e mediave sociale. Preferencat: Këto cookies na ndihmojnë të ruajmë cilësimet dhe preferencat tuaja të shfletimit, si preferencat gjuhësore, në mënyrë që të keni një përvojë më të mirë dhe efikase në vizitat e ardhshme në faqen e internetit.

[cookie_audit columns = “cookie, description” heading = “Lista e mëposhtme detajon cookie-t e përdorura në faqen tonë të internetit.”]

Si mund të kontrolloj preferencat e cookie-t?

Nëse vendosni të ndryshoni preferencat tuaja më vonë përmes sesionit tuaj të shfletimit, mund të klikoni në skedën “Privacy & Cookie Policy” në ekranin tuaj. Kjo do të shfaqë njoftimin e pëlqimit përsëri duke ju mundësuar të ndryshoni preferencat tuaja ose të tërhiqni plotësisht pëlqimin tuaj. Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për të bllokuar dhe fshirë cookies që përdoren nga faqet e internetit. Ju mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar / fshirë cookies. Për të mësuar më shumë se si të menaxhoni dhe fshini cookies, vizitoni wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

©SARANDAWEB - 2024 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.