Kontakto në Saranda Web

Saranda Web është themeluar në vitin 2013 si një inisiativë me qëllim informimin, promovimin dhe mbrojtjen e vlerave turistike dhe kulturore të zonës së Sarandës, fillimisht nëpërmjet facebook dhe në prill të vitit 2016 me adresën e vetë në internet.
NUIS M03720801L

Kjo platformë u krijua dhe mirëmbahet përmes projektit “Media for All” financuar nga Qeveria e Britanisë së Madhe.

Përmbajtja dhe pikëpamjet e mbledhura dhe të shprehura përmes kësaj platforme janë përgjegjësi vetëm e autorëve.

KONTAKT: 0695307154
[email protected]
Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Twitter Saranda Web

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

Linktree sarandaweb

in sarandaweb

[vfb id=1]

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.