Kështjella e Onhezmit

Kështjella e Onhezmit Onhezmi shfaqet për herë të parë në burimet e shkruara në shek. I p.e.s tek Straboni e Dionisi i Halikarnasit dhe dy...

Porta hyrëre në qytetin Onhezmi

Porta hyrëre në qytetin Onhezmi. Ndodhet në qytetin e Sarandës dhe është porta e hyrjes për në kalanë e Onhezmit nga ana perëndimore e...

Karahaxhi

Karahaxhi është një fshat i vogël ndërmjet Sarandës dhe Delvinës. Ky vend është mjaft i njohur, pasi rrepet shekullorë në këtë fshat e kanë...

VIDEO – Fterra, fshati ku nuk jeton asnjë fëmijë

VIDEO Shiko në youtube https://www.youtube.com/watch?v=TGeFWcfRUG8   Banorët e fshatit Fterrë në rrethin e Sarandës, megjithëse ndodhën vetëm 10 km larg bregdetit, ndihen të harruar. Kjo për...
Sarande
scattered clouds
25 ° C
28 °
22.2 °
58 %
3.6kmh
40 %
Mon
23 °
Tue
22 °
Wed
21 °
Thu
21 °
Fri
21 °