Like & Share

 

plazhi pema e thatePlazhi Pema e Thate. Plazhi Pema e Thate ndodhet afër Ksamilit, përballë ishullit të Korfuzit (rreth gjysmë milje larg). Plazhi është i vogël, ka ujërat kristal e te qartë, dhe jo shumë të thellë, ideal për fëmijët. Plazhi Pema e Thate është një plazh me rërë të imët. Vendndodhja https://goo.gl/B47VYU pema e thate

.


Like & Share
Loading...
loading...
loading...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.