Zjarri vazhdon për të tretën ditë radhazi të djegi një prej masiveve pyjore më të mëdha në Bashkinë e Konispolit, atë të Malit të Milesë.
Zjarri vazhdon të përparojë i pashqetësuar, duke djegur ditë dhe natë kullotat dhe pyjet, ndërsa nga ana e institucioneve duket se nuk ka asnjë reagim.
Terreni në këtë zonë kërkon ndërhyrje nga ajri për fikjen e zjarrit, por që deri tani nuk ka ndodhur.
SOT
DJE

Loading...