Tepelena shkatërrohet në Delvinë përballë Butrintit

Ka përfunduar me rezultatin 4-0 takimi midis ekipeve të Butrintit dhe Tepelenës, i luajtur në Delvinë për shkak të dënimit të fushës sarandiote. Golat e takimit janë shunuar Xhuvani (70″), Dhrami (72″), Llojaj (77″) dhe Doka (89″)
Pas takimit të sotëm, Butrinti ndodhet në vendin e katërt dhe kuotën e 7 pikëve, ndërsa javën tjetër udhëton drejt Kucovës për përballjen e radhës me ekipin e Naftëtarit.