Shtylla e korentit rrezik për fermerët në Konispol

04/03/1920:08

Shperndaje:


Kjo shtyllë e energjisë elektrike, e cila ndodhet në fushat e agrumeve dhe shërben për furnizimin me energji të antenave të kompanive celulare, është në këtë gjendje prej më shumë se 1 vit e gjysëm dhe përbën një rrezik për jetën e fermerëve.
Por akoma më e rrezikshme bëhet edhe për jetën e kalimtarëve, më së shumti të atyre personave që tentojnë të kalojnë kufirin ilegalisht për shkak të mungesës së dokumentave, pasi ata nuk e njohin terrenin dhe nuk kanë dijeni se këtu ndodhet një shtyllë e energjisë elektrike, telat e së cilët varen deri në lartësinë e trupit të njeriut. Fermeri i cili e ka dërguar këtë foto bën apel nëpërmjet Saranda Web për ndërhyrje të menjëhershme, pa qenë nevoja për të vajtuar dikë dhe kërkuar përgjegjësit. 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.