“Shtëpia e Midhjes” kërkon të punësojë staf për sezonin turistik

.
Shtepia e Midhjes rihap dyert e saj per sezonin e ri kete te shtune date 27 Mars dhe kerkon te punesoje personel ne pozicionet e meposhtme:
-Shef kuzhine
-Ndihmes kuzhinier/e
-Kamarier/e
-Banakier/e
-Ndihmes kamarjer
-Ndihmes banakier/e
-Pastuese hoteli me eksperience
-Sanitare
Shtëpia e Midhjet gjendet ne hyrje te Ksamilit, Qafa e Hartes, kthesa majtas.
Pagesa dhe kushtet e punes shume te kenaqshme.
Kontakt: 0695253785