Shitet si biznes ose jepet me qera restorant ne qytetit te Sarandes

Shitet si biznes ose jepet me qera restorant ne qytetit te Sarandes (vija e pare mbi terminalin e portit)
Verande me pamje mbi gjithe qytetin dhe zone shume e frekuentuar pergjate gjithe vitit.
Restoranti eshte teper i njohur dhe prestigjoz.
Biznesi eshte i kompletuar, i arreduar dhe gati per tu vene ne pune.
Kontakt: 0695307154 ose mesazh në Saranda Web