Dhomë me kuzhinë për familje të vogla

Dhomë me kuzhinë për familje të vogla

8

Dhomë me kuzhinë për familje të vogla.
Apartamenti përbam një krevat dopio, një krevat tek, komodinë, dollap dhe tualet.
Gjithashtu internet dhe uji të ngrohtë.
📌 Rruga Isamil Qemali, lagjia nr.4

Detaje

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *

Dhomë me kuzhinë për familje të vogla

Price for:

Detajet:

Dhomë me kuzhinë për familje të vogla.Apartamenti përbam një krevat dopio, një krevat tek, komodinë, dollap dhe tualet.Gjithashtu internet dhe uji të ngrohtë.📌 Rruga Isamil Qemali, lagjia nr.4

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo

Dhomë familjare për pushime, me kuzhinë

Price for:

Detajet:

Dhomë familjare për pushime me kuzhinë, krevat dopio, krevat marinari, ballkon dhe tualet.E përshtatatshme për akomodimin e një familje me katër persona. Internet dhe uji të ngrohtë 24 orë.📌Rruga Isamil Qemali, lagjia nr.4

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo

Dhomë me kuzhinë, për pushime me miqtë

Price for:

Detajet:

Dhomë me kuzhinë, për pushime me miqtë.Një krevat tek dhe një marinar, i përshtatshëm për akomodimin e 3 personave. Dhoma ka tualet, uji të ngrohte dhe internet.📌Rruga Ismail Qemali, lagjja nr.4

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo

Dhomë çift për pushime

Price for:

Detajet:

Dhomë çift për pushime.Dhoma ka krevat dopio, dollap, komodinë dhe tualet. Internet dhe uji të ngrohtë. 📌Rruga Isamil Qemali, Lagjia nr. 4

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo