Dhoma teke në Hotel Mesopotami

Dhoma teke në Hotel Mesopotami

9

Hoteli Mesopotam ju afron të akomodoheni në rrugën Mesopotam, Sarandë. Ky hotel me tre yje ofron shërbim recepsion 24 hr, shërbim në dhoma dhe internet të shpejtë pa pagese. Dhomat e hotelit janë familjare.

E kompletuar me një tualet privat të pajisur me dush, të gjitha dhomat kanë flat-screen TV dhe kondicioner. Gjithashtu, disa dhoma specifike kanë ballkon.

Te ftuarit tanë mund të shijojnë mengjesin kontinental të ofruar nga ne apo mëngjes à la carte .

Detaje

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *

Dhoma dyshe në Hotel Mesopotami

Price for:

Detajet:

Hoteli Mesopotam ju afron të akomodoheni në rrugën Mesopotam,Sarandë.Ky hotel me tre hyje ofron shërbim recepsion 24 hr,shërbim ne dhoma dhe internet të shpejtë pa pagese.Dhomat e hotelit janë familjare. E kompletuar me një tualet privat të pajisur me dush, të gjitha dhomat kanë flat-screen TV dhe kondicioner. Gjithashtu, disa dhoma specifike kanë ballkon. Te…

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo

Dhoma teke në Hotel Mesopotami

Price for:

Detajet:

Hoteli Mesopotam ju afron të akomodoheni në rrugën Mesopotam, Sarandë. Ky hotel me tre yje ofron shërbim recepsion 24 hr, shërbim në dhoma dhe internet të shpejtë pa pagese. Dhomat e hotelit janë familjare. E kompletuar me një tualet privat të pajisur me dush, të gjitha dhomat kanë flat-screen TV dhe kondicioner. Gjithashtu, disa dhoma…

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo

Dhoma teke, Hotel Mesopotam

Price for:

Detajet:

Hoteli Mesopotam ju afron të akomodoheni në rrugën Mesopotam, Sarandë. Ky hotel me tre yje ofron shërbim recepsion 24 hr, shërbim në dhoma dhe internet të shpejtë pa pagese. Dhomat e hotelit janë familjare. E kompletuar me një tualet privat të pajisur me dush, të gjitha dhomat kanë flat-screen TV dhe kondicioner. Gjithashtu, disa dhoma…

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo

Dhoma dyshe – Hotel Mesopotam

Price for:

Detajet:

Hoteli Mesopotam ju afron të akomodoheni në rrugën Mesopotam,Sarandë.Ky hotel me tre hyje ofron shërbim recepsion 24 hr,shërbim ne dhoma dhe internet të shpejtë pa pagese.Dhomat e hotelit janë familjare. E kompletuar me një tualet privat të pajisur me dush, të gjitha dhomat kanë flat-screen TV dhe kondicioner. Gjithashtu, disa dhoma specifike kanë ballkon. Te…

Numri i dhomave:

Includes taxes and fees

Rezervo