Rama: Jemi qeveria që kemi bërë më shumë për minoritetin grek

07/02/2112:17

Shperndaje:


.
Gjatë takimit të zhvilluar nga kryeministri Rama me një grup qytetarësh të parapërzgjedhur është pyetur nëse po tregohet nga qeveria kujdesi i duhur për minoritetin grek dhe se cilat do të jenë  politikat e qeverisë për minoritin grek.

Kryeministri Rama në përgjigjen e tij është shprehur se minoritarët, ashtu si gjithë qytetarët e tjerë të Shqipërisë gëzojnë të gjitha të drejtat.

Nuk ka asnjë parti dhe asnjë qeveri në vite të ketë bërë më shumë për minoritetin grek sesa qeveria greke, duke përmendur këtu problemet e legalizimeve dhe pronësisë së tokës. Kryeministri ka përmendur gjithashtu edhe hapjen e Zyrës Arsimore në Finiq dhe lejet e legalizimit të kishave.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.