Publikohen foto të rralla të Roza Haxhiut në Sarandë

abdurrahman-roza-haxhiFaqja zyrtare në rrjetin social Facebook e Abdurrahman Roza Haxhiu-t ka shpërndarë foto të papublikuara ndonjëherë të legjendës së futbollit shqiptarë A.Roza Haxhiu në bregdetin e Jugut në Sarandë. Abdurrahman Roza Haxhiu,ishte talenti i rrallë i futbollit shqiptarë si dhe golashënues i klasit të parë me ekipin kombëtarë Shqiperinë,Lushnjen,Dinamon,Besën e Partizanin.Në shenjë respekti për kontributin që ka dhënë ky futbollist dhe trajner në futbollin lushnjar stadiumi i qytetit të Lushnjës mban emrin Stadiumi “A.Roza Haxhiu”.