Posta Shqiptare thirrje për pesionistët: Mos dilni, pensioni do ju vijë në shtëpi

27/03/2011:06

Shperndaje:


Ne kuader te situates se emergjences, njoftohen te gjithe pensionistet te cilet e marrin pensionin e tyre ne Filialin e Postes Sarande, se pensionet nuk do te jepen ne sportelet e Filialit te Postes Sarande por do t’ju sillen ne banese, e vlefshme kjo dhe per Zyrat Postare ne Fshat.
Per kete telefononi ne nr e meposhtem dhe lini te dhenat tuaja:
-0697863091
-0692258411
-0694714585
-0688052644
-Emer Mbiemer
-Ne e kartes se identitetit
-Nr telefoni
-Adresa e sakte
Po ashtu kerkojme korrektesi si ne dhenien e te dhenave tuaja dhe be momentin kur skuadra jone te jete ne shperndarje, duhet t’ju gjejne ne banese.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.