PD shënjestron edhe kryetarin e Bashkisë Sarandë si pjesë e botës së krimit

Ish kryeministri Berisha ka publikuar një video, ku denoncohen 5 kryetarët e bashkive të akuzuar si pjesë e botës së krimit.
Në vijim, në video lihet pyetja se kush janë kryetarët e tjerë të bashkive të cilët janë subjekt i ligjit të dekriminalizimit dhe shfaqet hartat e disa bashkive, ku mes tyre shfaqet edhe bashkia Sarandë e drejtuar nga Adrian Gurma.
VIDEO