Nesër hapen aplikimet për Skemën Kombëtare të Mbështetjes për fermerët. Si të aplikoni

.
Më 24 mars hapen aplikimet për Skemën Kombëtare të Mbështetjes për fermerët për vitin 2021.
Aplikimet për masat e mbështetjes direkte do të bëhen online nëpërmjet Portalit E-albania.
Aplikimet do të jenë të hapura deri më 15 prill!
Ndiqni videon dhe njihuni nëpërmjet Udhëzuesit mbi masat e mbështetjes, kriteret, kushtet e përfitimit dhe dokumentacionin e nevojshëm.

VIDEO