Mitingu i Presidentit/ Nisen nga Saranda disa automjete me mbështetës të opozitës

Pavarësisht thirrjes së kryetarit të PD Lulzim Basha për një angazhim maksimal për grumbullimin e sa më shumë pjesëmarrësve në mitingun e Presidentit Meta, nga Saranda janë nisur vetëm disa automjete me mbështetës të opozitës, kryesisht militantë të LSI

Pavarësisht se deri paraditen e sotme ka patur një interes të madh nga mbështetës të Partisë Demokratike për të udhëtuar drejt Tiranës dhe të ishin pjesë e mitingut të pasdites së sotme, nga ana e organizatorëve nuk është në dispozicion të tyre asnjë autobus.