Luftë ndaj krimit: Policia kontrolle të rrepta nëpër kryqëzimet e qytetit

Policia në vazhdën e luftës ndaj krimit kryen kontrolle nëpër kryqëzimet e qytetit të Sarandës. Sipas burimeve të Saranda Web kryhen kontrolle për persona të kërkuar nga policia dhe persona që mund të lëvizin të armatosur.