LINJA E AUTOBUSAVE – TERMINALI I JUGUT DHE VERIUT

17/01/2413:15

Shperndaje:

Linja e autobusave

Linja e autobusave nga të gjitha qytetet drejt Tiranës dhe nga Tirana drejt të gjitha qyteteve

Linja e Autobusave – Terminali i Jugut dhe Veriut

NrCity Time 
1Ballsh06:15; 07:45; 12:00; 13:00;  14:00; 15:00; 16:00
2Memaliaj07:15;  08:15; 14:00; 15:00; 16:45; 17:45
3Tepelenë07:00; 11:00; 13:00; 14:00
4Poliçan07:05; 10:35; 12:15; 14:00
5Sukth06:20; 07:00; 07:30; 08:00; 08:30; 09:30; 10:30; 11:30; 12:30; 13:00; 14:00; 15:30; 16:30; 18:30; 20:30
6Shijak07:00; 10:00; 11:00; 12:00; 12:45; 13:30; 14:15; 15:00;15:45,16:30, 17:15, 18:00
7Roskovec12:15, 14:15, 15:15
8Konispol11:00
9Përmet05:30; 06:30; 07:30; 08:15; 09:00; 11:30; 12:30; 14:00; 15:30; 17:00;
10Sarandë (Bregdet)06:15; 21:00
11Sarandë (Tuneli Kardhiq)05:30; 07:30; 08:30; 09:45; 12:30; 14:15; 16:00; 22:00
12Himara05:30; 07:30; 08:30; 12:30,13:00, 18:00(çdoditë) 
13Fratar14:30, 16:00
14Orikum10:00
15Kavajë07:00; 08:30; 10:00; 12:00; 14:00 15:00; 17:00
16Peqin06:45, 13:00
17Divjaka06:00; 07:00, 08:00, 09:00,10:00, 11:30, 13:10, 14,45
18Manez09:00; 11:00; 13:00; 15:00
19Delvinë07:30; 10:30; 13:00; 14:50
20Rrogozhinë06:30; 07:30; 08:30; 09:30; 10:30; 12:00, 13:00, 14:00, 15:00,17:00
21Libohovë05:45; 13:00
22Patos04:45; 07:45; 10:40; 11:00; 11:40; 12:40; 13:40; 14:00; 14:40; 15:40
23Kuçovë06:45; 09:00; 10:45; 11:45; 12:45; 13:45; 14:30; 15:15; 16:15; 17:15 
24Fier05:00; 05:30; 05:55; 06:20; 06:45; 07:10; 07:35; 08:00; 08:25; 09:15; 09:40; 10:05; 10:30; 11:00; 11:30; 12:00; 12:30; 13:00; 13:30; 14:00; 14:30; 15:00; 15:30; 16:00; 16:30; 17:00; 17:30; 18:00; 18:30; 19:30; 
25Gjirokastër05:00; 06:45: 08:00; 09:00; 10:00, 11:00,12:00, 13:00; 14:30; 15:30; 17:30; 18:30; 20:30 
26Lushnjë05:40; 06:10; 06:40; 07:10; 07:40; 08:10; 08:40; 10:10; 10:45; 11:30; 12:00; 12:30; 13:00; 13:30; 14:00; 14:45; 15:30; 16:15 
27Berat05:40; 06:30; 07:15; 07:45; 08:15; 08:50; 09:20; 09:50; 10:20; 11:00; 11:30; 12:00; 12:30; 13:00; 13:30; 14:00; 14:30; 15:00; 15:30; 14:00,14:30,15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00,17:30
28Vlorë05:00; 05:30; 05:55; 06:20; 06:45; 07:10; 07:35; 08:00; 08:25; 08:50; 09:15; 09:40; 10:05; 10:30; 11:00; 11:30; 12:00;  12:30; 13:00; 13:30; 14:00: 14:30;  15:00; 15:30; 16:00; 16:30; 17:00; 17:30; 
29Durrës06:00; 06:30; 07:00; 07:30; 08:00; 08:30; 08:45; 09:00; 09:20; 09:40; 10:10; 10:30; 10:50; 11:10; 11:30; 11:50; 12:10; 12:30; 13:00; 13:30 14:00; 14:30; 15:00; 15:15; 15:30; 16:00; 16:20; 16:40; 17:00; 17:20; 17:40; 18:00; 18:30; 19:00; 19:30; 19:45; 20:00; 20:30; 21:00; 21:15 
30Skrapar06:00; 11:10; 13:00, 14:30, 16:10
31Kelcyre12:00; 15:05 
32Selenice12:15; 14:15
33Dropull04:30; 07:00; 13:45; 18:00 
34Cerrik13:50

Linja e autobusave – Terminali

https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d67777.27592645101!2d19.717651109436883!3d41.3445127607157!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x135031bf3c453df5%3A0xd0a1054923d52ad0!2sTirana%20Parking%20-%20Terminali%20i%20Autobusave%20t%C3%AB%20Veriut%20dhe%20Jugut!5e0!3m2!1ssq!2s!4v1676716636173!5m2!1ssq!2s

Linja e autobusave nga të gjitha qytetet drejt Tiranës dhe nga Tirana drejt të gjitha qyteteve.

Terminali i Linjave të Autobusave të Jugut dhe Veriut

City  Departure form Tirana 
Tiranë – Kukës 06:0007:0008:0009:0010:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:0018:0019:00
Tiranë – Bulqizë 06:0007:0008:0009:0010:0011:0012:3013:3014:3016:0017:00   
Tiranë – Shkodër05:0006:0006:3007:0007:3008:0008:3009:0009:3010:0010:3011:0011:3012:0012:30
 13:0013:3014:0014:3015:0015:3016:0016:3017:0017:3018:00    
Tiranë – Fushë Krujë (Kamza) 05:0005:3006:0006:3007:0007:3008:0008:3009:3010:0010:3011:3012:0012:30 
  13:3014:0014:3015:3016:30         
Tiranë – Fushë Krujë (Rinas)   07:0008:0009:0010:0011:0012:0013:0014:0017:00    
Tiranë – Rreshen (Mirditë) 06:0007:3009:0010:3011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:0018:00  
Tiranë – Pukë05:0006:0007:0010:0011:0011:4513:0014:0016:00      
Tiranë – Burrel 06:0007:0008:0009:0010:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:00  
Tiranë – Krujë  07:0008:0009:0010:0011:0012:0013:3014:0015:0016:0017:0018:00 
Tiranë – Krumë (Has)  06:3007:3008:3009:3012:3014:3016:0017:00      
Tiranë – Fushë Arrëz05:0005:3006:0007:4008:1012:0014:00        
Tiranë – Klos  05:3008:0012:0014:00         
Tiranë – Vau Dejës  07:0010:0017:00          
Tiranë – Koplik  06:3007:1512:0013:00         
Tiranë – Laç 05:3006:0006:3007:0007:3008:0008:3009:0009:3010:0010:3011:0011:3012:0012:30
 13:0013:3014:0014:3015:0015:3016:0016:3017:0017:3018:0018:3019:00  
Tiranë – Peshkopi 05:0005:3006:0006:3007:0007:3008:0008:3009:0010:0010:4011:2012:3012:40 
 13:2014:0014:4015:2016:0016:40         
Tiranë – Lezhë16:0017:0018:0019:00           
Tiranë – B.Curri (Qafa Malit)   08:0010:0010:3011:00         
Tiranë – B.Curri (Koman)05:0010:30             
Tiranë – B.Curri (Kosova)05:3006:0007:0008:0009:0010:0011:0012:0014:0014:3015:30    
Tiranë – Buzëmadh  E enjte 12:30 E premte  06:30 E dielë  06:30        

Linja e autobusave Sarande – Tirane dhe Tirane – Sarande, në oraret si më poshtë:

Linja e autobusave Nisje nga Saranda:  

Sarande – Tirane 05:00
Sarande – Tirane 06:30
Sarande – Tirane 08:30
Sarande – Tirane 09:30
Sarande – Tirane 10:45
Sarande – Tirane 14:00
Sarande – Tirane 22:00

Linja e autobusave Nisja nga Tirana:

Tirane – Sarande 05:30
Tirane – Sarande 07:30
Tirane – Sarande 08:30
Tirane – Sarande 09:45
Tirane – Sarande 12:30
Tirane – Sarande 16:00
Tirane – Sarande 22:00

Në Sarandë nisja bëhet nga stacioni  në rrugën “Onhezmi”, mbi Sinagogën Hebraike.  

Ne Tirane nisja behet nga Terminali i ri te Kthesa e Kamzës, prane Casa Italia.  

Linja e autobusave Sarande – Tirane dhe Tirane – Sarande Cmimi 1.500 Leke

Website Saranda Web

Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Twitter Saranda Web

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

Linktree sarandaweb

in sarandaweb


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.