Lajm i madh për të gjithë banorët e Delvinës

05/02/199:39

Shperndaje:


Pas kryerjes së studimit të fizibilitetit, hartimit të projekteve të detajuara teknike dhe prokurimit, pritet që në Prill-Maj të nisë puna në terren për rehabilitimin e sistemit të furnizimit me ujë të pijshëm të Delvinës. Lajmin e ka publikuar deputeti Damian Gjiknuri ne fb. Punimet në ujësjellësin e Delvinës do të konsistojnë në: 

Rehabilitim i veprës së marrjes së ujit – burimi Vriz
Ndërtimi i linjës së dërgimit Burim Vriz – Depo e re
Ndërtim i depos se re me volum rreth 900 m3
Rehabilitim i depos ekzistuese të Dratikoit
Zëvendësim i rrjetit shpërndares me gjatësi rreth 25 km
Ndërtim i rreth 1500 lidhjeve të reja të konsumatoreve
Instalim i matësave në prodhim dhe matësave në shpërndarjet zonale


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.