Këshilli Bashkiak Sarandë vendos mbledhje online për miratimin e ndihmës ekonomike të marsit

21/04/2011:21

Shperndaje:


Ditën e premte, datë 24.04.2020, ora 11:00, zhvillohet mbledhja e Këshillit të Bashkisë nëpërmjet komunikimit online, duke respektuar rregullat e evitimit të grumbullimit në ambjente të mbyllura, me këtë rend dite:

1. P/Vendim “Mbi dhënien e ndihmës ekonomike nga të ardhurat e Bashkisë, Mars 2020”

2. P/Vendim “Mbi dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën 1 – 31 Mars 2020, me fondin 6% të bllokskemës së ndihmës ekonomike”

3. P/Vendim “ Mbi masën e ndihmës ekonomike nga të ardhurat e Bashkisë për periudhën e pandemisë nga Covid-19”
4. P/Vendim “Për miratimin e të ardhurave dhe të tavaneve të shpenzimeve në nivel programi, të buxhetit afatmesëm 2021-2023“

5. P/Vendim “Për dhënien e mandatit të anëtarit të Këshillit Bashkiak, z.Edlir Laze “

6 P/Vendim “Për miratimin e komisionit të rregullores së Këshillit Bashkiak dhe përbërjen e tij”

MBLEDHJET E KOMISIONEVE

• Komisioni i Ekonomisë dhe Financës, do të zhvillojë mbledhjen në datë 22 Prill, ora 11:00.

• Komisioni i Çështjeve Juridike, Rendit dhe Emergjencave Civile, do të zhvillojë mbledhjen në datë 23 Prill, ora 12:00 .

• Komisioni i Verifikimit të Mandateve do të zhvillojë mbledhjen në datë 22 Prill, ora 12:00.

KRYETAR
ASAF STROKA


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.