Kandidati i Pavarur Ilir Nikolla shpalos programin për transportin publik

26/06/1919:08

Shperndaje:


Kandidati Ilir Nikolla gjate takimeve me banore te rrethinave te Bashkisë Sarandë ka shpalosur edhe programin e tij per transportin brenda territorit te bashkisë, i cili konsiston në:
– Shtrirja e shërbimit të Transportit Publik në çdo lagje të Sarandës dhe Ksamilit, si dhe në Gjashtë, Metoq, Shelegar, Çukë, Berdenesh
– Vendosja e tabelave elektronike për oraret e autobuzave në çdo stacion qëndrimi
– Përfshirja e hartës së qytetit në çdo stacion qëndrimi si një mundësi shtesë orientimi për vizitorët
– Vendosja e mjeteve vozitëse prej Bashkisë në funksion të shëtitjeve dhe transportit midis qendrave të Banuara Sarandë – Ksamil
– Krijimi i qendrës dixhitale të informimit dhe funksionimit të shërbimit të taksive
INFRASTRUKTURA PORTUALE
– Ndërmarrja dhe zbatimi i projekteve për zhvillimin e infrastrukturës portuale
– Shërbime për mjetet e mëdha&të vogla lundruese


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.