Grupi “Zëri i Bilbilit” koncert me rastin e 15-vjetorit

Mbrëmjen e sotme grupi “Zëri i Bilbilit” ka dhuruar një spektakël të vërtetë për qytetarët e Sarandës, të cilët kishin mbushur Kinoteatrin e qytetit. Koncerti organizohej me rastin e 15-vjetorit të krijimit të këtij grupi polifonik dhe në koncert merrnin pjesë edhe grupe të tjera të ftuar enkas për këtë aktivitet.