Gjermanët dhurojnë automjet pastrimi 56 mijë euro në Bashkinë Finiq

Mbërriti në bashkinë e Finiqit makina e pastrimit me vlere 56.000 euro që dhuroi në kuadrin e programit për kufizimin e mbetjeve plastike që përfundojnë në det, “Bashkëpunimi Ekonomik Gjerman” GIZ.

Ky automjet me parametra bashkëkohore dhe i manovrueshëm do të përdoret nga shërbimi i pastrimit për transportin e mbeturinave nga çdo fshat në landfillin e Bajkajt.