FOTO: Bashkia Sarandë aksion për heqjen e tendave dhe arkave nga trotuarët

Prej mengjesit te sotem Bashkia ka filluar nje aksion per heqjen e tendeva, arkave dhe pengesave te tjera nga trotuaret.
Ne aksion marrin pjese Policia Bashkiake, Inspektoriati Vendor i Territorit dhe punonjes te Ndermarrjes se Sherbimeve ne Bashki.
Nga ana e Bashkise Sarande thuhet se aksioni do te vijoje ne te gjithe territorin e bashkise dhe ketij aksioni nuk do t’i shpetoje asnje zaptues trotuari.