Fillon puna për izolimin e taracës dhe lyerjen e fasadës së Bashkisë Sarandë

13/11/2017:43

Shperndaje:


Ka filluar puna për izolimin e taracës dhe lyerjen e fasadës së bashkisë Sarandë, tender për të cilin Bashkia Sarandë kishte akorduar një shumë prej 73 milionë lekë të vjetra, ose 6 083 333 lekë të reja pa tvsh.
Sipas njoftimit në APP. në këtë tender kanë marrë pjesë 3 kompani, me oferta:

  • “NEAL-86” SHPK me ofertë 6 006 847 pa tvsh
  •  “ELDA – VL” SHPK me ofertë 0 lekë
  • “SHENDELLI” SHPK me ofertë 4 511 357 ose rreth 54 milionë lekë  të vjetra me tvsh

Nga tenderi ishin skualifikuar ofertuesit  “ELDA – VL” SHPK dhe  “SHENDELLI” SHPK,  duke bërë që oferta fituese e tenderit të shpallet oferta me shumën 6 006 847 pa tvsh ose rreth 99% e Fondit Limit.

Nga ana e openprocurement.al ky tender është klasifikuar si tender me Flamur të Kuq


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.