Fermerët e mandarinave përballen edhe problemet e infrastrukturës

 

Si të mos mjaftonin pafuqia blerëse që ka cuar në uljen e cmimit nën kosto të mandarinave, fermerët në Xarrë ankohen se nuk kanë as mbështetjen e bashkisë Konispol
Rrugët që të çojnë në plantacionet e mandarinave shpeshherë bëhen të pakalueshme edhe për mjetet bujqësore dhe kjo si pasojë e moskujdesit nga ana e bashkisë për të mirëmbajtur këto rrugë.
Fermerët shprehen se janë detyruar të bëjnë transportin e arkave me mandarina edhe me krahë si pasojë e llucës në këto rrugë