EKSKLUZIVE: Tenderi i Bar-Lulishtes me dokumenta të fallsifikuara

21/05/197:36

Shperndaje:


EKSKLUZIVE
Tenderi për dhënien me qera të Bar Lulishte Butrinti me dokumenta të fallsifikuara!
Saranda Web zbardh vendimin e fallsifikuar me të cilin Bashkia Sarandë ka nxjerrë në tender objektin e Bar Lulishtes.
Për këtë rast Saranda Web ka kontaktuar me Prefektin e Qarkut Vlorë, i cili ka konfirmuar se vendimi nr.19, datë 20 mars 2018 i Këshillit Bashkiak Sarandë është vlerësuar i PALIGJSHËM nga Prefekti më 10. 04.2018 me nr. Protokolli 478
Ky veprim i Bashkisë Sarandë është një rast flagrant korrupsioni dhe organet e Prokurorisë duhet të veprojnë dhe jo të flejnë apo të merren me ndonjë pazar ordiner.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.