Deutsch Color kërkon të punësojë prezantues në filialin Sarandë

02/02/2116:34

Shperndaje:


Prezantues në filial (Sarandë)
Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :
Arsim I mesëm/ i lartë.
Mosha e preferuar 23 – 35 vjec.
Eksperiencë e mëparshme në shitje
Aftësi te mira komunikimi dhe menaxhimi
Vendbanimi: Sarande
Si të aplikoni:
Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese,
duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresen: hr@deutschcolor.de
Me mirësjellje ju informojmë se vetë kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen nga Departamenti i Burimeve Njerëzore Delta Group.

Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.