Deputeti Alket Hyseni vijon fushatën elektorale në mbështetje të Partisë Socialiste

.
Deputeti Alket Hyseni vijon fushatën elektorale në mbështetje të Partisë Socialiste.
Deputeti Alket Hyseni ka zhvilluar disa takime në qytetin e Delvinës, duke kërkuar mbështetje për Partinë Socialiste dhe kryeministrin Edi Rama.