Denoncimi: PS terror administratës, pse i bëni Like Ilir Nikollës

Kandidati i Pavarur për Bashkinë Sarandë Ilir Nikolla ka denoncuar pranë Prezencës së OSBE terrorin që ushtrohet sipas tij nga kandidati i PS Adrian Gurma dhe shtabi i tij elektoral ndaj administratës dhe qytetarëve, për shkakun e vetëm pse i bëjnë Like faqes dhe publikimeve te kandidatit të pavarur  Ilir Nikolla.

Ilir Nikolla po zhvillon një fushatë intensive, duke shpalosur programin dhe vizionin e tij për Sarandën dhe Ksamilin dhe ka gjetur një mbështetje masive te qytetarët e zhgënjyer nga 4 vitet e fundit të qeverisjes së bashkisë nga socialistët.