Politikë

Oltion Çaçi takim me komunitetin italian që punon dhe jeton në Sarandë

2023-05 18:13

Ardit Cikuli takim me përfaqësues të mediave në Sarandë

2023-05 18:05

Ardit Cikuli takime me banorë të Sarandës që punojnë dhe jetojnë në Korfuz

2023-05 09:27

Oltion Çaçi takim me mjekët e spitalit në Sarandë

2023-04 18:17

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.