Bashkia Sarandë: Shitëm me ankand 22 ton plehra, arritje e madhe për ne

10/01/2221:42

Shperndaje:

Bashkia Sarandë nëpërmjet një postimi në facebook njofton se ka realizuar për herë të parë shitjen përmes ankandit të rreth 22 ton mbetjeve të riciklueshme (20 ton karton dhe 2 ton plastikë).


GIZ po mbështet Bashkinë Sarandë për të inkurajuar grumbullimin e mbetjeve në mënyrë të diferencuar, procesimin e tyre përmes impiantit të riciklimit të ndërtuar me fondet e qeverisë gjermane, dhe përgatitjen në këtë mënyrë për tregun e shitjes.


Shitja e sasisë së parë të mbetjeve të diferencuara e shndërron Bashkinë Sarandë në bashkinë e parë në vend që zbaton një model pilot të menaxhimit të mbetjeve, bazuar në ekonominë qarkulluese, shkruhet në njoftimin e Bashkisë Sarandë.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.