Bashkia Finiq tender të hapur për Bashkëpunimin ndërkufitar për efiçencën e energjisë duke përdorur energjinë diellore

16/09/217:44

Shperndaje:

LENDA: NJOFTIM TENDERI

TENDER I HAPUR LOKAL ME SHPALLJE INFRASTRUCTURE & WORKS – WP4, Del 4.2.1, Del 4.2.2   Projekti SOLIS – Crossborder cooperation for energy efficiency using solar energy.   Numri i references:  03  

Bashkia e Finiqit synon të lidhë kontratë me subjekte të interesuara për të dhënë ofertën e tyre teknike dhe financiare për Tenderin INFRASTRUCTURE & WORKS – WP4, Del 4.2.1, Del 4.2.2, SOLIS PROJECT – Crossborder cooperation for energy efficiency using solar energy, projekt i financuar me fonde të Komunitetit Europian, Programi Greqi-Shqiperi 2014 -2020.

Dosja e plotë e tenderit është e vlefshme në Bashkinë Finiq në CD – Rom dhe mund të tërhiqet nga të gjitha kompanitë apo konsortiumet e kompanive që janë të interesuara për të marrë pjesë në këtë tender. Termat e Referencës dhe instruksionet e tenderit do të publikohen në faqen zyrtare të Bashkisë Finiq, faqen zyrtare të AULEDA-s Agjencisë së Zhvillimit Ekonomik Lokal ekspert I jashtem i bashkise Finiq si dhe media lokale.

Afati për paraqitjen e shprehjeve të interesit është data 29 Tetor 2021 ora 16:00.

Informacion shtesë sqarime/pyetje do të publikohen në website nga Autoriteti Kontraktues si dhe nga personi përgjegjës për zhvillimin e tij.

Ilir Papa

Municipality of Finiq
FINIQ, Kodi postar 9716

Tel +355 67 577 4727

E-mail: bashkia.finiq@gmail.com, bfiniq.euprograms@gmail.com


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.