Alket Hyseni: I falenderojmë pensionistët e Bashkisë, por duhet të hapin rrugë

Deputeti Alket Hyseni gjatë emisionit SKANER me gazetarin Geraldi Bregu në lidhje me pernonal që kanë dalë në pension dhe vazhdojnë ende të punojnë në administratë, është shprehur se u jemi falenderues per kontributet e tyre, por duhet tu hapin rrugën njerëzve me energji të reja, duke nënkuptuar largimin e tyre dhe zëvendësimin me njerëz të rinj.