4800 persona të vaksinuar deri sot në rrethin e Sarandës

.
Deri më tani në rajonin e Sarandës janë vaksinuar rreth 4800 perrsona.
Sipas burimeve nga qëndra e Vaksinimit tashmë kemi hyrë në vaksinimin e grupmoshavë që janë poshtë 70 vjec pasi ata që janë mbi këtë moshë thuaje e kanë marrë dozen e parë të vaksinës.
Ka përfunduar ndërkohë vaksinimi i personelti të spitaliut, Zyrës Arsimore dhe komisariatit të policisë.