Autobusa Sarande – Lushnje dhe Lushnje – Sarande

Sarande – Berat ora 08:00, 10:15, 
Berat – Sarandë  14:00, 15:00
Cmimi 1.200
Kontakt: 0693601763 & 0696431352

Sarande – Lushnje 11:00, 15:00

Sarande – Cërrik 10:25

Sarande – Elbasan 06:00, 11:30, 13:30

Sarande – Vlorë 11:30, 13:00

Sarande – Fier 12:00, 12:30

Sarande – Përmet 07:00

Sarande – Himarë 10:00, 13:00

Sarande – Finiq 07:00, 09:00, 11:00, 13:30, 15:00