Vijnë në jetë 2 fëmijët e parë për 2018 në maternitetin e Sarandës

Ka qenë një vajzë fëmija e parë e lindur në maternitetin e Sarandës.
Fëmija ka ardhur në jetë në orën 12:30 dhe gëzon shëndet të plotë.
Një orë më pas ka ardhur edhe fëmija i dytë, i cili ishte djal.
Materniteti i Sarandës pritet të zhvendoset pranë ambienteve të spitalit në një godinë të re gjatë muajve të ardhshëm.