VIDEO/ Saranda ndez dritat e Pemës tradicionale për festat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri

VIDEO/ Saranda ndez dritat e Pemës tradicionale për festat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri