Tenderi 73 milionë për taracën & fasadën e Bashkisë Sarandë, fituesi me 99%

13/10/209:57

Shperndaje:


Bashkia Sarandë ka njoftuar në APP fituesin e tenderit për “Hidroizolim i godinës së bashkisë dhe restaurimi i fasadës”, tender për të cilin Bashkia Sarandë kishte akorduar një shumë prej 73 milionë lekë të vjetra, ose 6 083 333 lekë të reja pa tvsh.

Sipas njoftimit në APP. në këtë tender kanë marrë pjesë 3 kompani, me oferta:

  1. “NEAL-86” SHPK me ofertë 6 006 847 pa tvsh
  2.  “ELDA – VL” SHPK me ofertë 0 lekë
  3. “SHENDELLI” SHPK me ofertë 4 511 357 ose rreth 54 milionë lekë  të vjetra me tvsh

Nga tenderi janë skualifikuar ofertuesit  “ELDA – VL” SHPK dhe  “SHENDELLI” SHPK,  duke bërë që oferta fituese e tenderit të shpallet oferta me shumën 6 006 847 pa tvsh ose rreth 99% e Fondit Limit.

Nga ana e openprocurement.al ky tender është klasifikuar si tender me Flamur të Kuq


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.