TENDERI 35 milionë/ 3 kompani nuk plotësuan kriteret e Bashkisë Sarandë për ndërtimin e tualeteve të Tregut Industrial

01/12/2017:14

Shperndaje:


.
Bashkia Sarandë ka zhvilluar tenderin për ndërtimin e tualeteve në Tregun Industrial, mungesa e të cilave ka qenë kërkesa e vetme e tregëtarëve në çdo fushatë elektorale.
Në tenderin me fond limit 35 milionë lekë të vjetra janë paraqitir 4 kompani me këto oferta:
1.ILIRIA/D me 33.702.000 lekë
2.SAVRIKAL me 33.3782.000 lekë
3.ASI-2A CO me 30.530.000 lekë
4.2Z KONSTRUKSION me 34.800.000 lekë

Sipas njoftimit të Bashkisë, 3 nga 4 kompanitë nuk kanë plotësuar kriteret e vendosura për ndërtimin e tualeteve dhe janë skualifikuar:

1.“SAVRIKAL”
2.“ASI-2A CO”
3.“2Z KONSTRUKSION”

Duke qenë se këto 3 kompani u skualifikuan nga tenderi me argumentin se nuk plotësonin kriteret e vendosura, fitues është shpallur “ILIRIA/D” SHPK me NIPT(NUIS): J66702510D


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.