Shqipëria vendi numër 1 në destinacionet turistike për 2018

Për të tetin vit radhazi, stafi redaktues më i famshëm i Vagabond ka renditur destinacionet më pikante në botë për të vizituar vitin e ardhshëm. Ndër të tjera, Shqipëria është vendi i parë në kategorinë “vendet më të mira”.

Shqipëria, Botsvana dhe Tokio janë tre nga rreth 35 destinacione si bërthama në destinacionet më të mira për të vizituar 2018, sipas Vagabond të Suedisë.

Ja çfarë thotë ajo:

Javë udhëtimi, por keni nevojë për ndihmë për të lundruar në botën tonë të madhe? Këtu janë disa këshilla dhe frymëzime.
Këtë vit, bordi redaktues ka listuar 35 destinacione në gjashtë kategori: vendet më të mira, qytetet më të mira, aventurën më të mirë, më të mirët e diellit dhe banjot, udhëtimet më të mira ushqimore dhe udhëtimin më të mirë buxhetor.
Fituesi në kategorinë më të mirë është Shqipëria – një vend që së fundi ka qenë një meze e lehtë në botën e udhëtimit, pasi ajo ka gjithçka nga majat e thyer malore deri tek plazhet e arta mesdhetare.