Sarandë/ Mbyllja e lokaleve dhe ndalimi i muzikës, pronarët: Të rishikohet vendimi!

25/07/2014:08

Shperndaje:


Gjatë një vëzhgimi të bërë në Sarandë rezulton se muzika është ndaluar në çdo lokal nate për shkak të vendimit të qeverisë. Bizneset kanë thënë se kjo masë i dëmton shumë sepse kanë kryer investime dhe ndërkohë kanë prenotuar këngëtarët më të mirë.
Punonjësve që shërbëjnë në këto biznese u është bërë e qartë se vendi i punës është në rrezik.
Vijimi i punimeve në bulevardin e Sarandës ka ndikuar negativisht për bizneset atje sepse ecjet gjatë darkës tani nuk janë më. Ndërkohë edhe plazhi i qytetit nuk mund të shfrytëzohet për shkak të punimeve në bulevard.
Në krahasim me vitet e kaluara ka një ulje dratike të pushuesve. Kjo sepse pushuesit e huaj kanë mundësinë e vetme për të ardhur këtu nga aeroporti i Rinasit.

VIDEO në youtube https://youtu.be/irpjFEvPysI

https://youtu.be/irpjFEvPysI


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.