Saranda vlerëson me Titullin “Qytetar Nderi” disa personalitete

Është mbajtur mbrëmjen e sotme ceremonia e vlerësimit me Titullin Qytetar Nderi i Sarandës për disa personalitete, të cilat njihen për kontributet e tyre në vite për qytetin.

Mes te vlerësuarve ishin Miho Vangjel Xhani. Esat Myslim Mamaca, Dalan dhe Naile Kolonja, Gaqo dhe Katerina Lepuri, Haki dhe Reshide Muço dhe Grupi Folklorik Zëri i Bilbilit