Pushuesja nga Kosova rrezikon mbytjen, shpetohet nga rojet bregdetare

Like & Share

Sabrie Hyseni rreth 60 vjec perpara pak castesh rrezikoi te mbytej ne plazhin e ri.
Rojet bregdetare Moisi Çera dhe Lorent Noga nderhyne ne kohe duke e nxjerre ne breg dhe duke dhene ndihmen e nevojshme.
Me pas 60 vjecarja eshte trasportuar me ambulance drejt spitalit per te marre ndohme mjekesore.

 


Like & Share
Loading...
loading...
loading...