20170323_115201Punimet ne sheshin e Sarandes dhe rrugen e Flamurit duket se po shkojne drejt perfundimit.
Megjithese me afate te tejkaluara, diten e sotme sheshi ka marre forme dhe punimet tashme po shkojne drejt fazes perfundimtare.
Gjate dites se sotme edhe qarkullimi i automjeteve behet me i lirshem.
Qytetaret qe kalojne ne qender po marrin fryme lirisht pasi edhe pluhuri i krijuar gjate muajve te fundit eshte me i pakte.

Loading...

 

loading...
loading...