PUNIMET NË RRUGËN “SKËDERBEU”, NDRYSHON SENSI I LËVIZJES NË RRUGËN “ONHEZMI”

13/11/2313:41

Shperndaje:

Në zbatim të kontratës për zbatimin e projektit “Pērmirësim i Integruar Urban e Turistik i Sarandës” lidhur ndërmjet Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe kompanisë Albstar ku pjesë e kontratës është Rivitalizimi i Rrugës Skënderbeu, kanë filluar punimet në segmentin nga kryqëzimi te ish-Materniteti deri në qendër te “Gazetat”.

Me qëllim lehtësimin e qarkullimit të automjeteve, kemi ndryshime në qarkullimin e automjeteve:

Qarkullimi i automjeteve në rrugën “Onhezmi” nga kryqëzimi me rrugën “Adem Sheme” bëhet me drejtim dalje, sipas këtij Plani të Menaxhimit të Trafikut:


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2024 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.