Problematika e Rrugëve në Sarandë: Dëmtime të Serioze pas Vetëm një Muaji

10/07/2412:47

Shperndaje:

Problematika e Rrugëve në Sarandë: Dëmtime të Serioze pas Vetëm një Muaji

Në Sarandë, vetëm një muaj pasi përfundoi shtrimi i rrugëve me pllaka, qytetarët janë përballur me një situatë të papritur dhe shqetësuese. Pllakat e reja kanë filluar të pësojnë dëmtime serioze, duke krijuar probleme të mëdha për këmbësorët dhe automjetet. Kjo situatë ka ngritur pyetje të shumta për cilësinë e punimeve dhe materialet e përdorura.

 

Dëmtimet e Rrugëve me Pllaka

 

 

Pllakat e vendosura rishtazi në rrugët e Sarandës kanë filluar të çahen dhe të dëmtohen, duke krijuar një peizazh të pasigurt për kalimtarët. Ky dëmtim i shpejtë është një tregues i qartë se cilësia e materialeve të përdorura mund të mos ketë qenë në nivelin e kërkuar. Qytetarët kanë shprehur shqetësimin e tyre për këto dëmtime dhe kanë kërkuar një hetim të detajuar për të kuptuar shkaqet e vërteta pas kësaj situate.

 

 

Problematika e Pusetave në Rrugë

 

 

Një tjetër problem serioz që është shfaqur në rrugët e Sarandës janë pusetat e dëmtuara. Materiali i dobët i betonit që është përdorur për këto puseta ka rezultuar në dëmtime të konsiderueshme. Pusetat janë thelbësore për sigurinë e rrugëve dhe kur ato janë të dëmtuara, krijojnë një rrezik të madh për kalimtarët dhe automjetet.

Reagimi i Qytetarëve dhe Kërkesat e Tyre

 

Qytetarët e Sarandës janë të shqetësuar për situatën dhe kërkojnë një përgjigje të shpejtë dhe efektive nga autoritetet lokale. Ata kërkojnë që të bëhet një hetim i thellë për të përcaktuar përgjegjësit për këto dëmtime dhe që të ndërmerren masa për të riparuar rrugët dhe pusetat me materiale cilësore dhe të qëndrueshme.

 

 

Thirrje për Përmirësim të Cilësisë së Punimeve Publike

 

Kjo situatë tregon nevojën urgjente për përmirësimin e standardeve të punimeve publike në Sarandë. Qytetarët presin që autoritetet të marrin masa për të siguruar që projekte të tilla të realizohen me cilësi të lartë dhe që investimet publike të japin rezultatet e dëshiruara për një kohë të gjatë.

 

 

Saranda Web do të vazhdojë të ndjekë këtë çështje dhe të raportojë për zhvillimet e mëtejshme. Ne inkurajojmë qytetarët të na dërgojnë informacione dhe foto për të dokumentuar gjendjen aktuale të rrugëve dhe pusetave në qytet.

Nëse keni ndonjë informacion apo dëshironi të ndani opinionin tuaj, ju lutemi kontaktoni me ne përmes rrjeteve tona sociale ose nëpërmjet emailit të redaksisë.


Ndajeni me miqte:

Postimet e fundit

KËRKOHET KUJDESTARE PËR GRUA TË MOSHUAR NË FSHATIN XARRË
Moonlight Bar kërkon Sanitare nga ora 15:00 – 17:00. Pagesë shumë e kënaqshme
Vangjel Tavo takim me banorët në Vuno: Zyrat për ju do jenë të hapura
Anullohet linja e tragetit Brindisi – Sarandë
Vangjel Tavo merr pjesë në inaugurimin e impiantit të ujërave të ndotura në Himarë – VIDEO
Petro Gjikuria hap Fushatën Elektorale në Himarë

©SARANDAWEB - 2024 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.